tiistai 2. lokakuuta 2012

Kyllä on ihana kun posti kulkee..

Tuli sitten se minun kauan odottamani paketti Ranskan maalta. Paketti painoi kovasti, sillä se sisälsi kankaita, joita olin teille tilannut viimeistelykankaiksi. Yuwa kankaat ovat Japanilaisia ja ovat  pääsääntöisesti puuvillan ja pellavan sekoitusta. Kankaan kuvioina tilasin meille pistelijöille pistelyaiheisia kuvia. Toisena kuviona kankaissa on ihanat kakut ja pullat. Vain mielikuvitus on rajana.
Tilasin samaan pakettiin myöskin Vintage aiheisia nappeja sekä koristenauhoja. Tässä teille muutamia kuvia...

translation// I had been waiting for so long for this package, and finally it came yesterday!. It was really heavy because it was full of different fabrics. These Yuwa fabrics are from France, but they're made in Japan. Fabrics are a cotton and linen mix. With these fabrics I also ordered some vintage style buttons and few different styles of ribbons. Here are some pictures for you....Pistelyiloja kaikille!

Nice stitching !

'


4 kommenttia:

 1. Ihania kankaita ja tuo nappi! Tosi nätti.

  VastaaPoista
 2. Niin on, nättejä; *vartoo jo kovasti messuja*!

  VastaaPoista
 3. Kiitos mukavasta messutuokiosta! Kiva oli nähdä kasvokkain, vaikka siinä rupatellessa unohtui ostaa yhtä ja toista, mitä olisi pitänyt :D. Ainakin ruosteisia kulkusia unohtui ostaa, vaikka niihin silmäni kiinnitinkin; toivottavasti sulla on niitä vielä tai tulee lisää? Mutta tärkeintähän on jutella silloin harvoin, kun siihen on livenä mahdollisuus. Ostoksia voi sit jatkaa täällä netissä ;).

  VastaaPoista
 4. Hei,
  Oli aivan mahtavaa saada kirjekuorille kasvoja. Kaiken kaikkiaan messut olivat aivan mahtava kokemus. Ehdottomasti näitä lisää :)

  Tavaraa löytyy vielä varastoista, mutta paljon pitää lisääkin tilata. Mutta mikä sen mukavampaa kuin katsoa taas mitä kaikkea uutta markkinoilta löytyy teille tarjottavaksi.

  Oikein hyvää ja rauhaisaa joulun odotusta sinulle.

  VastaaPoista