sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Tammikuista iltaa kaikille lukijoille!

Täällä keski-suomessa tuota luntaa tulee aina vain lisää ja lisää. Lumikola on ollut kovalla käytöllä ja hikipisarat ovat valuneet otsalohkolta useammin kuin kerran. Ei valiteta, sillä onhan luonto todella kaunis!

Sain perjantaina suuren pahvilaation kirjoja ja aivan ihania sellaisia. Huomasin, että olen tilausta tehdessäni selvästi ollut jo kesässä, sillä monissa tilaamissani kirjoissa on kukkia ja merta. Vaan taitaapa nuo muutenkin olla aika suosiossa ohjeiden tekijöiden keskuudessa. Kirjoissa oli joitakin yllätyksiä mukana kuten Pivoine kirja, joka sisältää 11 kpl erilaisia pioni ohjeita. Kirja itsessään on mahtavan kokoinen 41x30 cm. Iso paketti jollekkin postitettavaksi. Yksi hauskimmista kirjoista oli Liisa Ihmemaassa kirja, joka sisältää paljon erilaisia ohjeita esim. synttärikemuja ajatellessa. Kirja sisältää kirjontaa, askartelua ja paljon muuta. Ja mitäpä elämä olisi jos ei meillä Maatuskoja olisi?
Tulihan postin mukana myöskin hauskoja kokoontaittuvia matkasaksia, joita on monessa eri värissä.Ei muuta kuin pisteluiloja kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti