maanantai 11. kesäkuuta 2012

Juhlat ohi!

Nyt on sitten ylioppilasta juhlittu ja ihan kahden viikonlopun verran. Onhan se mukavaa, mutta samalla työlästä. Ylioppilasta sai samalla juhlinnalla onnitella uudesta opiskelupaikasta. Näin kesän jälkeen talo tyhjenee yhdellä tytöllä. Näin se elämä menee eteenpäin....hyvä näin!

Posti on tuonnut uuden Just Cross Stitch heinä-elokuu lehden, joka on täynnä ihania vanhanaikaisia malleja. Sivuja lehdessä on 67. Lehti on täynnä hyviä ideoita. Olen saanut myöskin varmistuksen, että minulla on paikka Oulun käsityömessuilla 13.-14.10.2012 ja osasto on 62/2. Tervetuloa kaikki sinne tutustumaan!

Ei muuta kuin kaikille oikein hyvää kesää!
Translation//: The partys' are officially over!

Now we've celebrated my daughters graduation. It was lots of fun but also so much work. We can congratulate her on graduating and also getting into a new school. So after the summer the house is going to be one child shorter. I guess this is how life goes.... I'm not complaining!

I got the newest Just Cross Stitch magazine by post and it was full of some really great old-fashioned designs. The magazine had 67 pages of good ideas to carry out. 

I also got a confirmation on my spot for Oulu's handicraft fair. The fair is on 13.-14.10.2012 and the unit number is 62/2. You are all welcome to come and visit!

Have a great summer everybody!


5 kommenttia:

 1. Nyt mä tietysti heti kysyn, että oletko tulossa myös Tampereen Kädentaitomessuille sitten myöhemmin syksyllä? Olis aika keljut messut, jos ei olis yhtään ristipistokauppaa mukana; edellisinä vuosina Lennun läsnäolo aina kruunasi kaiken :D.

  VastaaPoista
 2. Hei, minä ajattelin ihan samaa kun luin tuon sinun postauksen messuista, että tuletko Tampereelle. Olisi kyllä mukavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Pappi puikoissa ja Kaisa!
   Olen ilmoittautunut noille tampereen messuille. En ole saanut sieltä vielä varmistusta siitä, että olenko saanut paikan. Halukkaita on paljon ja jono on pitkä. Pidetään peukkuja. Voipi olla, että uutena tulokkaana joudun odottamaan ensi vuoteen! Jos on hyviä messuehdotuksia sinne etelä-suomen suuntaan niin ihmeessä kertokaa!

   terveisin Jaana

   Poista
 3. Seinäjoella on myös joskus marras-joulukuun vaihteessa kädentaitojen messut ;-)

  VastaaPoista
 4. Hei Ulla!

  Jep! muistelinkin, että nämä messut ovat ajallisesti hyvin lähellä tuota Tampereen messuja. Ei hullumpi idea, mutta edelleen haluaisin löytää tieni Oulun messujen ohella tuonne etelä-suomen suunnalle! Kiitos vinkistä :):)

  Jaana

  VastaaPoista