torstai 14. kesäkuuta 2012

Kesäiltaa kaikille lukijoille!

On tullut kyselyjä siitä, että olenko tulossa Tampereen käsityömessuille? Vastauksena kaikille, että olen ilmoittautunut sinne, mutta en ole saanut varmistusta siitä, että olenko saanut paikan. Sinne on paljon halukkaita ja jono on pitkä. Ymmärrän, että uutena tulokkaana minä en ole ensimmäisenä listalla. Jos en saa paikkaa tänä vuonna niin toivon, että ensi vuonna sitten. Olisi todella mukava nähdä ruudun takaa kasvoja ihan livenä. Pohjoisen pistelijät minä näenkin sitten Oulun messuilla, jonne minulla on jo paikka varmistettuna.

Nyt kaikille Jane Austen faneille.....The Primitive Harelta on tullut uusi malli Simply Miss Jane Austen.  Ohje sisältää kolme erilaista mallia. Hauskaa, että näissä malleissa käytetään vain yhtä väriä. Tilasin samalla Isabellalta ihania ruusuneuloja. Hän niitä kilvan on kehunnut, joten toivottavasti pidätte! Värejä on monia ja  paketti sisältää kolme ruusua.Nappejahan pitää aina olla. Siispä tilasin tällä kertaa puunappeja. 4 season ja maatilan vuodenajat ovat kuvioina napeissa. Niiden käytössä on vain mielikuvitus rajana.Ei muuta kuin kaikille PISTELYILOJA:)

Trans//: Hello to all you readers! 

A lot of you have been asking me if I am coming to the handicraft fair at Tampere and the answer is I have singed up but I haven't received confirmation if I got a spot there or not. Many people sign up to go there and the line is very long. I understand that as a newcomer I am not the first one on the list. If I don't get a spot this year I hope I'll get one next year. I would really like to see all of you live. I hope to meet a lot of you at the fair in Oulu where I have a spot for sure. 

Now all of the Jane Austen fans pay attention! There is a new design from The Primitive Hare that is called Simply Miss Jane Austen. The instructions contain three different designs. I thought it was very clever that all of these designs use only one color. I also ordered some really lovely pins that are decorated with roses. I've heard some really good things about them so I hope you'll like them! There are many colors and one package contains 3 pins.

I also ordered some buttons because everybody needs buttons sometimes. This time I got some wooden buttons. The buttons are decorated with the 4 seasons and the country seasons. Your imagination is the limit to using these buttons! 

3 kommenttia:

  1. Hei Mari!

    Voi miten mukava kuulla, että miellyttää silmää:):)

    terveisin Jaana

    VastaaPoista
  2. Hamsterin pää menee pyörälle... :D

    VastaaPoista