maanantai 14. toukokuuta 2012

Ihana aurinko!

Voi miten mukavaa kun äitenpäivänä koko perhe oli koolla. Vanhimmainen lapseni yllätti ja tuli valtavan orkideaoksan kanssa kotii viettämään paria lomapäivää. Päivä oli mitä aurinkoisin. Lasten isä grillaili ulkona ja lapset tekivät kaiken muun. Mitä minä teinkään?....otin kaiken ilon irti aurinkotuolilla maaten. Heräsin kun kuola valusi suupielestä...ruoka-aika..Kyllä äitinä on mukavaa!

Tänään tuli postissa kahvintuoksuinen paketti. Olen ottanut valikoimaani uuden Italialaisen suunnittelija The Primiteve Haren. Hän on kolmen vuoden ajan suunnitellut malleja. Hän asuu pohjois-Italiassa ja vielä viime viikolla hän oli onnellinen kun siellä hänen kotikonnuillaan oli vuorilla lunta. Hulluja nuo Italialaiset!? Hän piti minua ihan hulluna kun puhua vaahtosin kesästä. 

Siispä...mahtavia 30 count pellavakankaita. Jokainen kangaspala on erivärinen. Tuoksuvat erittäin kahville. 

translation//

What a brilliant sunny day!

How wonderful that the whole family was able to get together for Mother's Day. My eldest child surprised me and came home with a enormous orchidaceae branch to spend a few leisure days. The day was incredibly sunny. The children's father barbequed outside and the children did the rest. What did I do? I enjoyed my day off by snoozing off in the deck chair. I woke up drooling.. dinnertime! Oh how great it is to be a mother!

I got a coffee-smelling packet today from the post. I have taken a new Italian designer, The Primiteve Haren, into my collection. She has been designing models for the past three years. She lives in North Italy and last week she was still extremely excited to have a few inches of snow on the mountains. Crazy Italians! She thought I was mad going on and on about the sunny summer beginning.

So... wonderful 30 count linens. Each piece of fabric is a different color. They smell exactly like coffee.
Otin häneltä myöskin yhden mallin myyntiin. Little Women on tehty tuolle käsinvärjätylle pellavakankaalle ja lankoina on käytetty DMC lankoja. 

I also took one of her models as a part of my collection. Little Women is made on hand-colored linen and uses DMC threads. Hänellä on tarjota myös hauskoja pieni koristeita pistelyihin. Tilasin häneltä mahtavia isoja sieniä. Eihän sitä koskaan tiedä mihin niitä tarvitsee.

She also has to offer fun little decorations for stitching. I ordered some astounding big mushrooms. You never know what you'll need them for...Kaikille pistelyiloja ja aurinkoista kevään jatkoa!

Stitching-fun and sunny summer to everybody!


7 kommenttia:

 1. Hei Mari!

  Tosi mukava, että pidät :)

  t. Jaana

  VastaaPoista
 2. Nämä ovat ihan napakymppi! Lisää vain Primitive Harea (ja muita samantyylisiä), meillä ainakin tykätään :)!

  VastaaPoista
 3. Ai niin, ja aivan loistavaa, että kaupan "Uutuus"-nappi toimii - nyt mä näen, koska esim. ne paljonkaivatut lehdet tulevat :D!

  VastaaPoista
 4. Hei Pappi puikoissa!
  No laitettiin tyttären kanssa tuollainen uutuus-nappi kun ei varsinaista saatu toimimaan. Vaan nytpä minulla on sinulle ilouutisia! Lehdet saapuivat tänään ja laitoin niistä kannet kaupan sivulle. Otan sisäsivuista kuvat tuonne kaupan sivuille huomenna päivänvalon aikaan.

  Tuli myöskin tänään kaksi uutta suunnittelijaa sivuille. Eräs jo kyselikin tuosta Barbara Anasta. Lisäksi löysin kauniita malleja Faby Reillyltä.

  terveisin Jaana

  VastaaPoista
 5. Wau, ihana tämä Primitive Haren malli ja kangas kanssa! Niin mun tyylisiä. Ja voi miten upeita värejä uusissa kankaissa!!!

  VastaaPoista
 6. Hei Ulla!

  Mukavaa, että löytyy mieluista:) Olen itse aloittanut erään työn tuosta uudesta Primitive Haren kankaasta. Tuntuu ihan napakalta kankaalta. Primitive Harella ei ole noita malleja kovin paljon, mutta seurailen...otetaan heti kun tulee uusia mallia!

  Pistelyiloja!

  terveisin Jaana

  VastaaPoista