perjantai 11. toukokuuta 2012

jääkiekkoa....jääkiekkoa...//Ice hockey...

MM jääkiekon jännitys tiivistyy Suomi-Kanada ottelussa. Suomi on tehnyt maaleja JUHUU... Minusta kaikkein parasta tässä kisakatsomossa on kuitenkin hyvät kisakatsomo eväät! No jääkiekko pauhaa tuolla taustalla, mutta minua kiinnostavat enemmän kuitenkin nuo eilen tulleet ihanat Ranskan pellavakankaat. Edelliset tilaamani pellavakankaat menivät ihan hetkessä, joten tilasin niitä lisää. Samalla tilasin muutamia uusia värejä: jaune(kunnon keltainen), framboise (mahtava punainen vattuväri), petunia( hieman violettiin vivahtava), pivoine (tumman punaisen puhuva), saumon (todella lohenpunainen) ja caramel (toffeen värinen).  Näitä olen yrittänyt kuvata tuonne kaupan sivuille, mutta oikean värin saaminen kuvaan on todella haasteellista.
translation// The hockey world championships' excitment just keeps adding up in the Finland vs. Canada match. Finland has scored, WUHU! Yet I think the best thing about watching these games are the game-snacks! The sounds of a hockey game are rumbuling away in the background, but I'm way more interested in the linen fabrics that arrived yesterday from France. The last bunch of these same fabrics were all ordered in an instant, so I ordered more for you. At the same time I ordered some new colors: jaune (a bright chick yellow), framboise (a lovely raspberry red), petunia (slightly edging to purple), pivoine (deep red), saumon (a salmon sort of color) and caramel (a toffee colored). I've taken pictures to put on my webstore, but the pictures do no justice to all the fantastic colors.
Olen tilannut Long Dog Samplereita muutamia kappaleita. Mallit ovat huikeita ja todella haastavia tehdä. Toivottavasti jokainen löytää omansa.//I've ordered some Long Dog Samplers. The designs are magnificent and extremely challenging to do. I hope everyone finds their own kind in the lot!Olen jo kaksi viikkoa sitten tilannut ranskalaisia ristipistolehtiä. Kovin kestävät matkalla. Toivottavasti tulevat pian, että voin niitä teille tarjota.//Two weeks ago I ordered some French cross-stich magazines. They're taking an agonizingly long time coming here. Hoping they arrive soon, so you can get your hands on them!

Ei muuta kuin kisakatsomo eväisiin kiinni.....NAM!//Game snacks....YAM!

9 kommenttia:

 1. Oijoi, ihania Long Dog Samplereita! ♥ Tykkään tuosta enkelijutusta niin, että se on ehkä pakko tilata kohtapuoliin. :)

  Mitä ranskalaisia lehtiä olet tilannut? Tilaan itse Création Point de Croix -lehteä, ja muut numerot ovat tulleet ajallaan mutta jostain syystä tätä uusinta, touko-kesäkuun numeroa ei ole kuulunut vieläkään vaikka on ollut lehtikioskeissa jo 28. viime kuuta lähtien (tai niin heidän kotisivuillaan lukee). Heidän sivuiltaan kun menen katsomaan niin siellä lukee että kyseinen lehti on loppu varastosta. Mietityttää, että onkohan siellä sattunut joku hämminki josta syystä toimitukset ovat viivästyneet. Aika kai näyttää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Heli!

   Kyllä olen tilannut tuota Cration Point de Croix-lehteä. Minusta se lehti on kaikkein paras lehti. Ovat kuulemma sen minulle jo lähettäneet, mutta .....no toivottavasti saan ne pian...on aivan mahtavia lehtiä tulossa!

   Kiva kun pidit noista Long Dog samplereista. Valikoima on heillä aivan valtava ja oli todella vaikea valita ja arvailla ketä mikäkin miellyttää. Jos on joku, joka todella miellyttää niin laita minulle vaan reilusti sähköpostia niin laitan sen sinulle sivuun ja ostat kun haluat. Olen tilannut kaikkia vain tuon yhden kappaleen.Toki tilauksella saan niitä sitten lisää.

   Ei muuta kuin pistelyiloja ja toivottavati saadaan lehtiä pian postista!:)

   Jaana

   Poista
  2. Juu, toivotaan että ens viikolla tulee kivaa postia. :)

   Nyt kun mainitsit Long Dog Samplersin valtavasta valikoimasta niin piti tottakai käydä heidän sivuiltaan katsomassa mitä muuta heidän valikoimastaan löytyy. Ihastuin ihan tosissani malleihin Froth and Bubble (http://longdog.pagesperso-orange.fr/froth.html), Froth and Bubble 2 (http://longdog.pagesperso-orange.fr/froth2.html), Virtue (http://longdog.pagesperso-orange.fr/virtue.html) ja Wisdom (http://longdog.pagesperso-orange.fr/wisdom.html). Olisiko sinulla mahdollista saada joitakin noista (tai vaikka kaikki neljä) myyntiin jossakin vaiheessa? Jos ei niin ei se mitään, saan ne kyllä muualtakin hankittua, mielelläni vain kannattaisin uutta suomalaista ristipistofirmaa. :)

   Poista
  3. Hei Heli!

   Laitan heti kyselyn noista sinun löytämistäsi malleista. Jos heillä on tarjota ne jälleenmyyjille niin ilman muuta ne sinulle tilaan. Haluatko, että laitan sinulle viestiä kun ja jos saan nuo samplerit? sähköpostiin?

   terveisin Jaana

   Poista
  4. Juu, kiitos! Sähköpostilinkki löytyy profiilistani. Ja kiitokset vielä siitä että viitsit heiltä kysellä niiden perään. :)

   Poista
 2. Long-Doggarit ovat aina niin ihania, ja kiva, että tuli kankaitakin! - Toivotaan, että lehtiäkin tulis pian, *odottelee kieli pitkällä...*

  VastaaPoista
 3. Morjensta Pappi puikoissa!

  Kyllä kankaita tuli nyt hyvin ja mahtavia värejä. On todella hankala saada tuon kankaan oikea väri tuonne sivuille.

  Kyllä olen odottanut niitä lehtiä jo toista viikkoa! Laitoin jo viestiä perään ja kyselin kun ei lehtiä kuulu! Toivottavasti tulevat ensi viikolla!

  Pistelyiloja!

  terveisin Jaana

  VastaaPoista
 4. Hei!
  Laitoin sulle kyselyn kaupan kautta mutta kysympä tässäkin jos viestini ei sinua tavoittanutkaan. Mikä väri noista pellavakankaista on valkoisin ja mikä vaalean pellavanvärinen?

  VastaaPoista
 5. Morjensta Eila!

  Laitoinkin tuossa äsken sinulle viestiä. Löydät sieltä vastauksen. Kaupan etusivulle on tulleet nuo uudet kankaat mistä sinulle kirjoitin. Lisäänkin ne nyt tänne blogiin.

  Mukavaa pistelyiloa sinulle!

  terveisin Jaana

  VastaaPoista