perjantai 20. heinäkuuta 2012

Terveiset kaikille kesälomalta!

Nyt on yli puolet kesälomasta jo kulunut. Aurinkoa kesäloman aikana en ole kovinkaan paljon nähnyt. Vettä on tullut taivaan täydeltä täällä keski-suomessa. Siitä huolimatta sitä on yrittänyt tehdä kaikkea sitä, mitä nyt yleensä kesällä tehdään...uidaan, mökkeillään ja matkustellaan.

Tulin viime yönä Saksasta.Kävimme mieheni kanssa morjestamassa ystäviämme, joiden koti on tällä hetkellä viiniviljelmien keskellä. Aivan upeat maisemat ja ihania pieniä kyliä pienin välein joen varrella. Juttelimme paikallisten kanssa ja he kertoivat, että sielläkin on satanut niin paljon, että rypäleet ovat todella pieniä. Aurinkoa kovasti sielläkin kaivattaisiin. 




Viimeinen viikko lomaa alkaa ja vielä olen luvannut nuorimman tyttären kanssa käydä Ranuan eläinpuistossa katsomassa jääkarhun pentua. Jännitystä on siis vielä luvassa.

Mutta kaikesta lomailusta huolimatta on minulla teille jotakin uuttakin tarjottavana. Sain postissa uuden Just Cross Stitch Halloween 2012 erikoispainoksen. Lehti sisältää kaiken kaikkiaan 48 uutta mallia. 



 

Sitten tiedoksi myöskin kaikille Tampereen käsityömessuille 2012 menijöille. Sain paikan käsityömessuilta, jotka ovat marraskuussa. Voitte siis löytää minutkin sieltä. Ottakaa vaan reilusti hihasta kiinni ja moikatkaa. Valitettavasti seurauksena on sitten se, että kun kerkisin jo kaikille pohjoisen väelle hehkuttaa, että tulen Oulun messuille lokakuussa, joudun sen nyt sitten tässä peruuttamaan. Pyydän todella paljon anteeksi tästä sekaannuksesta. Tällaisena uutena aloittelevana yrityksenä kaikkeen ei vain pysty. Niin mielelläni kun vain haluaisinkin. Toivottavasti pääsen ensi vuonna sinne pohjoiseenkin päin.

Kaikille oikein hyvää loman alkua...jatkoa...loppua tai yksinkertaisesti vain työniloa. 



Trans:// 
Hello everybody!

I've already been on summer vacation for 2 weeks! 1 week still left. The weather has been awful. No sunshine and just rain here in Finland. We've still tried to do the same things we do every summer like swimming and traveling. 

I came from Germany last night. Me and my husband went to visit our friends who lives there at the moment. The scenery there was gorgeous! We talked to some of the locals there and they said that they haven't had too much sunshine either this summer. 

My last week of summer holiday is starting and I've promised to take my youngest daughter to a zoo to look at polar bears. So something fun still planned before I have to get back to work. 

Even though I'm on vacation I still have something new to show you! I just got the newest Just Cross Stitch Halloween 2012 special edition! The magazine has 48 new designs. 








1 kommentti: