keskiviikko 22. elokuuta 2012

Terveiset syksyisestä keski-suomesta

Olemme saanneet perheeseemme uuden jäsenen. Tyttäreni löysi ABC:ltä autojen alta hylätyn kissanpennun. Arviolta pentu ei ollut kuin 6 viikkoinen. Aivan tavallisen näköinen harmaa-valko raidallinen kissa, joka on nyt sitten ristitty Marilyn Monroen kunniaksi Marilyniksi. Ensimmäinen viikko meni kun koiramme Elvis jahtasi kissaa ja jo toisena viikkona meno oli toisinpäin. Voisin verrata menoa Karvisen ja Oskun menoksi. Ihan lystikästä katsella.

Tänään on tunne, että syksy on saapunut meille tänne keski-suomeen. Vettä on tullut taivaalta koko päivän. Värit puissa kertovat myöskin syksyn tuloa. Voi miten nautinkaan tästä vuodenajasta. Ja mikä mukavinta postissa tuli paketti, joka toi tullessaan ihanan syksyisen Just Cross Stitch lehden. Lehdessä on paljon malleja kurpitsoista sekä tammenterhoja. Väritykset ovat oikein syksyisiä.

Kaikille oikein hyviä lukuhetkiä ja pistelyiloja kaikille.

//translation: Our family got a new member. My daughter found a kitten, about six weeks old, from under the car in a parking lot of a gas station.  We named it Marilyn in the memory of Marilyn Monroe. On the first week our dog was sure that the cat wasn't welcome in our house and it was chasing it. The second week was totally different. the cat was chasing our dog Elvis. Sometimes watching the kitten feels like watching a Garfield movie.

Autumn has arrived. It's been raining all day. Leaves of trees are changing color. Nature is showing it's best. Just Cross Stitch magazine is full of beautiful patterns. Pumpkins and acorns are well represented.


5 kommenttia:

 1. Onnea uuden perheenjäsenen johdosta! Aivan ihanaa, että annoitte pikkuiselle kodin. Hyviä ihmisiä. Pieni kisu-parka sai hyvän kodin.

  Just Cross Stitch on yksi parhaimmista ristipistolehdistä - varsinkin se vuotuinen joulukoriste-erikoisnumero :-).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Ninnu!

   Voi kissan viikset!....kyllä katilla on pitkät kynnet ja sitä kautta tapeteilla huono kestävyys. No elämäähän tuo vaan on krhämmmm....

   terveisin pitkämielinen löytökissan omistajan äiti

   Poista
  2. Tsempit pikku Marilynin kanssa! :) Uskon, että hänestä kasvaa vielä hieno kissa :).

   Poista
 2. Kuulostaapa hauskalta tuo teidän perhe-elämä :).

  VastaaPoista
 3. Morjensta Pappi Puikoissa!

  Et usko, mutta meno on välillä kuin villissä lännessä, mutta muutenhan voisi tulla tylsää.....

  terveisin Jaana

  VastaaPoista