lauantai 14. huhtikuuta 2012


Tervehdys sateisesta keski-suomesta!

On se hienoa, että kevät on tulossa. Linnut laulavat ja aurinkokin paistaa jo pilviverhon takaa. Lämpötila on jo plussan puolella jopa yölläkin.Jo on aikakin, sillä tänään saamme päätökseen tyttären koripallokauden ja aloitamme pojan jalkapallokauden, joka kestääkin sitten sinne lokakuun loppuun asti. Ihan mukavaa hommaa istua kentän laidalla ja seurata pelejä kun ei itse tarvitse hikoilla.Hyvä syy jättää kotityötkin tekemättä!

Lupasin teille, että tällä viikolla tulee jotakin uutta. Postiluukku kolahtikin heti alkuviikosta ja toi tullessaan ranskalaisen Anne-Sophien käsinvärjättyjä lankoja. Fil a Soso puuvillalankoja, joita on eri väreissä yli 200 kappaletta. Langoissa on kuusi säiettä ja yhdessä tokassa on 8m lankaa. Värit ovat aivan mahtavia. Lankojen nimet ovat hauskoja ja niiden taustalla onkin Anne-Sophien unelmat. Tilasin alustavasti 20 suosituinta väriä ja jos näistä pidätte tilataan lisää. Antakaa tulla kommentteja mitä mieltä olette langoista.

Olen tilannut uutta tavaraa lisää ranskasta. Toivottavasti tulevat ensi viikolla! Siihen asti .....kevään jatkoa kaikille!

Hello from rainy Central Finland!

Springtime has arrived, and I couldn't be more glad. The birds have started singing and the sun has started shimmering from behind the clouds. The temperature is above zero even at nighttime. And it's about time, I would say! Today my daughter's basketball season ends, and my son's football season starts. His season will carry on until October. It's a nice job to cheer on the sidelines, especially when I myself don't have to sweat. Of course it's a good reason for not doing housework as well!
I promised you that something new would come this week. My mailbox did fill up right in the beginning of the week, bringing along French Anne-Sophie's hand-dyed yarns. Fil a Soso cotton yarns, which are in over 200 different colors. The yarns have six strands and one dock is 8 meters. The colors are just phenomenal. The yarns' names are fun and their backgrounds' come from Anne-Sophie's dreams. For starters I have ordered 20 of the most popular colors, and if You like these, we'll put in an order for more. Comment on what you think about these yarns.

I've ordered more products from France. I hope they come in next week! Till then...... happy springtime to all!


4 kommenttia:

 1. Onnea uudelle ristipistokaupalle! ...ja myös sen blogille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ninnulle kannustuksesta! Pikkuhiljaa tästä kauppaa ja blogia rakennan! t. Jaana

   Poista
 2. Juu-u, onnentoivotukset ja kannustukset multakin! Nyt vaan runsaasti kontakteja pistelijöihin, että sana leviää! (Lennun blogistahan se jo toki levisikin, ja ristipistotapaamisessamme oli juttua kauppasi aloituksesta jo vähän ennen kuin ehdit sitä avatakaan. Yksi kaveri oli sattunut netistä huomaamaan :D.)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kannustuksesta! On se hienoa, että tuo tieto leviää monella tapaa. Lennu onkin auttanut valtavasti ja siitä kiitos hänelle. Kovin olen hiljaisesti aloittanut, että ennen suurta "jytkyä" saisin hiukka tuota uutta tavaraa tuonne kaupan sivuille. Tänään tulikin uusilta suunnittelijoita tavaraa ja aivan ihania pellavakankaita. Niitä nyt kaupan sivulle laitan. Ei muuta kuin...toivottavati tavataan pian!
  Jaana

  VastaaPoista