lauantai 21. huhtikuuta 2012

Halloota kaikille!

Voi mitä ihanuuksia tuli postissa perjantaina. Sain kaksi  isoa pakettia ranskasta, jotka sisälsivät paljon uusia malleja ja mm. 11 eriväristä 30count pisteltävää pellavakangasta. Kokoja on kaksi joista voi valita mieleisesi. Täytyykin itse kokeilla näitä kankaita ja yhdistellä näihin noita Fil a SoSo-lankoja. Yhdistelmä voikin olla vinkeä...ei muuta kaikki kokeilemaan!
translation: //   Hello everybody!
On friday the postman brought me some really lovely things. I got to really big packages from france that contained new designs and for example 11 different 30 count cotton fabrics. There are two sizes from which you can choose the one you prefer. I want to try these fabrics myself and combine these with the new Fil a SoSo yarns. The combination could be really fun... everybody come on and give it a go!

Milpointilta tuli aivan ihania valmispakkauksia pisteltäviksi. Pakkaus sisältää kaikki mahdolliset tarvikkeet aina ripustimia ja verhoja myöten. Tästä on helppo ottaa lomamatkalle mukaan!
 From Milpoint I got some great cross stitch kits. The kit contains all the props you'll be needing even the curtains. This is easy to take along on a vacation!

Minulle on tullut kysely MINULLE uudesta suunnittelijasta kuin Helga Mandl. Helga on kroatialainen suunnittelija joka on suunnitellut ristipistomalleja jo vuodesta 1997. Ei siis mikään uusi suunnittelija. Löysin hänet ja tilasin hänen mallejaan.  Oheistuotteena tuli myöskin tilattua Atelier Soed Idee:n Spring tree Cushion malli sekä WDC:n Mother's Tree malli.
  I got an inquiry on a designer about who I had never heard of before, Helga Mandl. Helga is a croatian designer who has been designing cross stitch designs all the way from 1997. So she is not a new designer. I found her and ordered some of her designs. As a by-product I also ordered a designs called Spring Tree Cushion by Atelier Soed Idee and WDCs' Mother Tree design.

Helga Mandl: CATastrophe halloween

Atelier Soed Idee: Spring Tree Cushion

WDC: Mother's Tree

Paljon tuli nyt uutta ja toivottavasti teille kaikille löytyy jotakin mieluista! Nyt jään odottelemaan josko ensi viikolla tulisi jotakin uutta postista! Siihen asti kaikille oikein hyvää ja aurinkoista kevätpäivää! Lähden tästä auttamaan miestä renkaiden vaihdossa!
So there was a lot of new things and hopefully everyone found something to their liking. Now I'll just have to wait if something new drops into the mailbox next week. Until then have a fun and sunny spring day! I'm gonna go and help my husband change the tires on our car!10 kommenttia:

 1. Ihania sävyjä kankaissa! Milpointin pakkauksien kuvat eivät näkyneet jostain syystä, voi tietty olla munkin koneella vikaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehdys Ulla!
   Hyvä huomio muuten muillekkin sivun katselijoille. Kotisivukone ei näköjään täysin tue kaikkia nettiselaimia esim explorer 7. Kokeilin tätä itse. Ei huolta...laita sähköpostiosoitteesi minulle asiakaspalvelu@macrame.fi niin laitan sinulle kuvat tulemaan sähköpostitse. Kiva, että pidit kankaista. Ovat nyt kokeilussa ja jos kysyntää on ja pidätte niistä tilataan lisää.
   terv. Jaana

   Poista
  2. Hei!

   Joo huomasinkin jo illalla että vika oli selaimessa, kun kotikoneella pääsin kuitenkin katsomaan mallit.

   Poista
 2. Kiva, että olet tilannut Helgan malleja myös - ovat kovasti ainakin minun mieleeni :). Kankaat ovat kauniita, pitäisköhän kokeilla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehdys Pappi puikoissa!
   On se mukava, että värit ovat mieleen. Kankaat ovat nyt kokeilussa ja katsotaan niiden palautetta. Jos ovat hyviä tilataan lisää. Olen yrittänyt katsastella uusia suunnittelijoita ja laittakaa ihmeessä vinkkiä jos vastaan tulee. yksi uusi on jo tilauksessa. Toivottavasti tulee pian!
   Oikein hyvää kevään jatkoa pistelyiden merkeissä!

   t. Jaana lämpimästä keski-suomesta

   Poista
 3. Mitäs nuo Milpointin pakkaukset: mikä niiden töiden koko mahtaa olla?

  VastaaPoista
 4. Morjensta pappi puikoissa!
  Hyvä huomio! Nyt olen kaikkiin lisännyt tuon koon. Hyvä, että sinulla näkyvät nuo valmispakkaus kuvat, kun kaikissa selaimissa ne ei tunnu näkyvän. Huomenna otankin päivänvalossa uudet kuvat noihin valmispakkauksiin. Kiitos avusta!

  terveisin Jaana

  VastaaPoista
 5. Poikkesin heti kehumaan, että kankaiden ja Soie-lankojen värit näyttävät luonnossa paljon syvemmiltä ja upeammilta kuin kuvissa; ihania!
  Kankaiden tiukka rullaus vähän ihmetyttää, taitteet kun tuppaavat olemaan pellavasta vähän vaikeasti häivytettävissä. Ei kannattane varastoida kovin pitkään tuossa tiukassa käärössä, vaikka se kaunis onkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta pappi puikoissa. Toden totta tulevat hyvin rullattuna ja suuremmat koot hyvässä paketissa. Tiedä sitten miten kauan ovat olleet rullattuina tuolla ranskan puolella?
   Nuo Fil a SoSo langat ovat aivan ihania. Värit ovat aivan mahtavia. Minun silmääni iski lanka, joka on nimeltään Rajasthan. Ihan kesän orvokin värit ja syvät sellaiset.

   t. Jaana

   Poista
 6. Jaaha, mistäs mä tuon langan nimen äsken nappasin... Fils á Sosoa tarkoitin... :)

  VastaaPoista